Week van de Windpokken

Maandag 31/3/2014 : Limburg – Grote Markt van Hasselt

Dinsdag 1/4/2014 : Oost-Vlaanderen – UZ Gent (inkomhal K12)

Woensdag 2/4/2014 : West-Vlaanderen – station Brugge

Donderdag 3/4/2014 : Antwerpen – station Antwerpen Centraal

Vrijdag 4/4/2014 : Vlaams Brabant – station Leuven

  

De Groene Doos

Vanaf augustus 2013 worden ongeveer 44 000 flyers automatisch verdeeld via De Groene Doos.  Alle mama’s ontvangen deze doos wanneer hun kind de leeftijd van 1 jaar bereikt, wat ook de ideale leeftijd is voor de 1e vaccinatie.

  

 Contactname met scholen

In de maanden januari/februari 2013 hebben wij ALLE Nederlandstalige scholen (kleuter- en lager onderwijs) in Oost en West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant aangeschreven met de vraag om onze flyers te verdelen. Deze werden kosteloosbezorgd. Vele scholen zijn hierop ingegaan, waarvoor onze dank

De ouders die geen flyer ontvangen hebben, kunnen ervan uitgaan dat hun school beslist heeft de ouders niet te informeren …

Als excuus hanteren sommigen dat ze geen paniek willen zaaien en dat ze de aanbevelingen van het CLB moeten volgen. Met de koepel van het CLB hebben we hierover reeds geschreven, maar zij hebben hierop heel koel gerepliceerd dat zij hiervoor de aanbevelingen van de Vlaamse Overheid volgen, met andere woorden het vaccin mag niet gepromoot worden. Dat wij de ouders ook willen informeren aangaande het ziektebeeld en hoe men kindjes met windpokken best kan verzorgen, vinden ze blijkbaar niet interessant ... of hebben ze zelfs niet gelezen.

De redenen waarom het vaccin niet 'gepromoot' mag worden, daar hebben ze geen eigen mening over. Ze sluiten hun mail wel af met de melding dat ze het belang van het kind voorop stellen !

Scholen die alsnog flyers willen bestellen, kunnen een eenvoudig mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met melding van school, adres en aantal.

Flyers/affiches

Wij hebben flyers en affiches ter beschikking voor (kinder)artsen, creches, onthaalouders, apothekers … dus voor iedereen die in contact komt met jonge kinderen. Op eenvoudige vraag, bezorgen wij u het vraagde aantal volledig kosteloos !

Afbeelding flyers :

http://www.estwvzw.be/images/pdf/flyer%20voorkant.jpg

http://www.estwvzw.be/images/pdf/flyer%20achterkant.jpg

Afbeelding affiches :

http://www.estwvzw.be/images/pdf/affiche1.pdf

http://www.estwvzw.be/images/pdf/affiche2.pdf

Info avonden

7/11/2013 : Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas) 

 

20/2/2014 : West-Vlaanderen (Izegem) 

24/4/2014 : Antwerpen (Bevel)

22/5/2014 : Oost-Vlaanderen (Zwalm)

19/11/2014 : Hasselt (Limburg)

Locatie :                Huis Vanstraelen (Koningin Astridlaan 35)

Uur :                      ontvangst om 19u15 (einde voorzien rond 21u00)

                             Hapje en drankje zijn voorzien !

Gastspreker :         pediater Dr Marc Raes

Reservatie :         via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met melding van het   aantal personen, via 1 van de bestuursleden of via Dr Marc Raes         

 

Opgelet : het aantal plaatsen is beperkt !

 

Op vraag kunnen wij ook info avonden organiseren. Bij interesse, gelieve ons hiervoor dan ook een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

 

 

 

 

 

 

 

Hartelijk dank voor de massale steun voor onze Valentijn Cupcake actie. Op 4 dagen tijd werden maar liefst 700 stuks verkocht !

 

Wij zijn volledig UITVERKOCHT, bestellingen worden niet meer aangenomen.